PraktijkCoach lanceert CareCoach
20/01/2022

We hebben goed nieuws! PraktijkCoach krijgt een nieuw bedrijf aan haar zijde. We kondigen u met trots "CareCoach" aan. Met deze beweging willen we onze bestaande activiteiten duidelijker profileren. 

Omdat het digitale landschap in de afgelopen 10 jaar zo sterk is gewijzigd, werden gaandeweg ook de opdrachten en het activiteitenveld van PraktijkCoach breder: van ondersteunende diensten (servicedesk, opleiding, installatie,...) voor medische toepassingen tot diensten en producten met betrekking tot de volledige praktijkautomatisering. Wij willen vandaag deze activiteiten duidelijk van elkaar scheiden. 

PraktijkCoach blijft zich toespitsen op alle ondersteunende ICT-diensten in opdracht van zorginstellingen, overheden en softwarebedrijven met de zorgverstrekker als eindgebruiker. 

CareCoach staat in voor het rechtstreeks leveren van diensten en producten aan de zorgverstrekker met als einddoel een efficiënte praktijkvoering. 

U zal de komende weken en maanden een duidelijke aflijning zien in de communicatie van beide entiteiten maar geen zorgen:wanneer u ons contacteert, zal u nog altijd op de vertrouwde, efficiënte en vriendelijke manier geholpen worden.   

Daar tekenen wij voor!  

 

Hartelijke groeten, 

Het team van PraktijkCoach & CareCoach

CareCoach

Ben je zorgverstrekker? Dan is het voor jou wellicht nuttig om de webpagina van ons zusterbedrijf "CareCoach" te bezoeken. CareCoach staat in voor alle commerciële activiteiten, rechtstreeks aan zorgverstrekkers.

Ga naar carecoach.be