Opleiding

PraktijkCoach biedt een waaier van beroepsgerichte ICT-opleidingen aan voor de healthcare-sector. Onze unieke ervaring in deze omgeving en moderne leerinfrastructuur zorgen voor een setting waarin een uitgebreid opleidingsprogramma wordt aangeboden ...

PraktijkCoach biedt een waaier van beroepsgerichte ICT-opleidingen aan voor de healthcare-sector. Onze unieke ervaring in deze omgeving en moderne leerinfrastructuur zorgen voor een setting waarin een uitgebreid opleidingsprogramma wordt aangeboden.

PraktijkCoach beschikt over alle troeven om opleidingen van een uitzonderlijke kwaliteit te kunnen aanbieden. Wij werken opleidingen op maat uit om steeds te kunnen antwoorden op de vragen van uw eindgebruikers-zorgverstrekkers. We beschikken hiervoor onder andere over 9 ICT-ondersteuners die door de Vlaamse Overheid geaccrediteerd zijn.

CareCoach

Bent u zorgverstrekker? Dan is het voor u wellicht nuttig om de webpagina van ons zusterbedrijf "CareCoach" te bezoeken. Dit bedrijf staat in voor alle commerciële activiteiten rechtstreeks aan zorgverstrekkers.

Ga naar carecoach.be